Glad midsommar!

Där blev ni lite confused va? ;)

Precis hemma från stallet och handlat en massa godis :D Tjejkväll imorgon så vi kör all in! Som Emilia skrev var det skola idag, biologiprov också, sen hem och byta om och direkt till stallet. Red ut en liten runda i snön, myyyyyys!

Idag är en pluggfri (helig...) dag så efter en lång och varm dusch ska jag väll kolla gossipgirl, kolla tv eller blogga :)


Bild från en tjejkväll hos min kompis Gabbie.



 

31/1-13

Har bara varit i skolan idag, inget speciellt. Ska klippa mig idag vid fyra och ta bort min obre, är lite trött på den och tycker den blev för mörk.
 
Sedan ska jag kanske stanna kvar i stan o handla lite, beror på hur lång tid det tar ;) så vi får ta och säga hejdå till min obre med en fin bild.
 

50 matte chocolates review

Jag fick denna palleten från IsaDora i julklapp, och tycker den fungerar bra! Lagom neutrala färger, men man ser ändå att man har ögonskugga. De funkar liksom bra ihop, och trillar inte ner eller lägger sig inte heller i klumpar.
 
Vet inte ifall ni tycker om matta ögonskugger eller föredrar lite mer glittriga, en jag föredrar de matta, och är jättenöjd med dessa ögonskuggor. De går också att använda till de mesta saker. 4/5 stjärnor!

Lumende Blueberry Curl Mascara - Review

 
Köpte den här Mascaran för några dagar, den kostade 99 :- (originalpris 149 :-). Är väldigt nöjd för den är verkligen så grym som jag förväntade mig! Som ni ser är borsten ganska liten och hård. Det blir inga klumpar av den och den är lätt att applicera! Den är kortfattat en grym mascara med en grym borste och den blir grym på fransarna! Den är ingen "drama" mascara som benefits they`re real, men en bra vardags och vanlig mascara :) Den var över förväntningarna och rekommenderas!
 
 

barcelona

satt och kollade igenom några bilder och hittade dessa + några till. åh, vad jag längtar tillbaks!
 

3 bra läpp-produkter

1. Alla vet nog förmodligen vad detta är, men eftersom jag ska vara så stereotyp av mig, så heter den eos för er som inte vet. Dens förpackning är supersöt och hyffsat lätt att bära med sig. Och, den hjälper + ger läpparna en fin glans. Sen kan vi ju inte glömma bort den otroligt goda lukten, det finns en massa, men den på bilden är mint.
 
2. Denna (som jag har för mig att jag har skrivit om innan) är från vs, och är som ett genomskinligt läppglans. Den gör dock inte dinna läppar mjuka och bra, brukar därför ta nr 3 under. Läpparna får en fin glans och det är inte för mycket för skolan, men kan ändå användas till i princip allt. Går även att lägga över något färgat läppstift osv.
 
3. Hudsalvan från apoteket. Den ger inte dina läppar någon fancy look, men den är så bra att ha med sig! Den går nämligen att använda både som läppsyl och som handkräm (vilket jag behöver ganska mycket på vintern).

This is how we do - Katy Perry

 
Superbra låt! :)
 
 

Before i die..


Ughhhh

Precis hemkommen från stallet, med avdomnade fingrar och fötter :) Snökaos...snö som viner överallt! Jag skrittade en liten runda, jag och Draumur gick genom en "mur" av snö som var typ 1 meter hög :/ haha... 

Nu sitter jag vid brasan och ska läsa vår svenskbok, som vi läser i skolan och har i läxa. Den heter en liten chock och rekommenderas inte. Fast nu blir det middag :D





citat


Dagens bästa!

 
 

clueless

Måste tipsa om denna filmen, riktigt bra! Den handlar om Cher, en populär tjej som ägnar sig åt att hjälpa vänner med klädval, göra en makeover på den nya tjejen i skolan och letar efter en pojkvän. Det är även skämt osv i den. Borde definitivt ses ;)
 

How to be happy



Bild från instagram, möjligtvis finns den också på weheartit.






Just nu


Ugh.. Biologi prov på fredag, förkyld och ont i hela kroppen efter gympan. Så trevligt.


Clarins Moisture-Rich Body Lotion



Detta är en body lotion som jag verkligen rekommenderar! Huden blir så len och bra av den. Ett plus att den luktar gudumligt också ;) Jag köpte den i "city", annars vet jag inte var man kan köpa den. På internet kan man beställa den också i alla fall.

Om ni funderar på att köpa den, så tveka inte :) Vi (jag och min mamma) har två stycken. Haha en rolig händelse faktiskt...

Jag köpte en till henne i julklapp och när jag kom hem från att ha köpt den stod en likadan på bordet. Då hade hon köpt den själv :/ hahaha, men nu räcker dem längre i alla fall :)




Världens coolaste fläta

är gjord av min kompis Gabbie, dock i December men ändå. Det är en utåtbakad fläta och den är så himla cool! Så den sitter liksom utanpå huvudet :) Finfint.





Lumene blueberry curl mascara



Jag köpte denna mascaran idag när jag och min kompis var och fikade :) Vi hade supermysigt och det var länge sen vi träffades! 

Den är från Lumene och jag har hört mycket bra om den, så då köpte jag den ;) Köpte den på Lindex för 99 kr (egentligen 149 men det var rea typ). 

Jag gör en "recension" på den om ett tag när jag testat den :D




ljus

Tog dessa bilderna igår efter att jag hade badat, och måste säga att jag är nöjd med dem. Dock är dessa tre de enda som blev bra av en sådär 50 bilder, men bättre än inget..
 

Nyinhandlat

(skrev inlägget igår men jag vet inte riktigt var det tog vägen haha)
 
Har varit i stan idag med Anna och Gabbi. Vi tog bussen in och åt på MacDonalds (ofc) och fikade på Espresso House. Jättekul! 
 
Sedan så köpte jag tröjan på bilden, från BikBok, och eos i mint.
 

sommarbild jag gillar från 2013

 
Hahah, trots att den fokoserar helt fel så gillar jag verkligen denna bilden! :) Den förmedlar liksom sol och gott (klubban) samtidigt. Så himla mysigt med sommar! Sommar/vinter, det är nog allas svar.
 
 Har ni någon favorit sommarbild? I sånna fall, vad föreställer den?
 
 
 

5 saker jag stör mig på

☹ när pluggandet tar över ens liv
☹ när ett rispass går skit, hela livet rasar
☹ när man är 0,5 poäng från att få alla rätt på ett test/prov. Så himla störigt, men ändå bra att få så högt resultat.
☹ när man verkligen inte har några idéer för bloggandet. + att det är just då man känner att det skulle vara roligt att blogga!
☹ när Emilia inte bloggar ;) hahahahah!





Jadå

Den här helgen blir onyttig. Nu/i förmiddags sitter jag och pluggar biologi med en skål godis :/ haha, måste ha något positivt med pluggandet ;) Jag älskaaaaar godis. 

Vid 1 kommer min farmor och vi åker till stallet. Ska rida och lite sånt, vill ni att jag ska skriva mer om stallet och ridpass? Är väll där i 2 timmar något, sen duscha och fixa mig för vi ska ha släktkalas vid 5. Så ser min dag ut! 

Förrästen så åkte en lös tand ut precis, tack godis :) grattis Klara och Emilia...

Repost på det finaste jag har ♡





15 saker som gör mig glad.

1. Kompisar i allmänhet.
2. Inställda lektioner.
3. När man hittar en bra låt som man bara lyssnar på om och om igen.
4. Hitta på knasiga saker med kompisar.
5. Lördagsmorgnar. 
6. Scones och/eller chokladmjölk till frukost.
7. Dagar när håret ser ut som jag vill.
8. Sovmorgnar.
9. Mysiga familjestunder (gärna med något ätbart).
10. När man får en riktigt bra bild efter 20 minuter med skitbilder.
11. Resor.
12. Värme och sol.
13. När man bara kan sitta och lyssna på kompisars presentationer eftersom man redan gjort sin.
14. Att få sova så länge man vill.
15. Känslan efter en jobbig träning.
 

Aprikosernas outfit for the day



Emilia: Tröja från aeropostale, jeans från kapphal och dr Martins!

Tindra: Tröja från JC, jeans från Hollister och mina älskade primeboots :)



Godiiiis

Nu kör vi fredagskväll! :D det blir antingen hungergames catching fire med mamma eller fångarna på fortet...föredrar hungergames ;) Annars kanske jag ska sätta på gossipgirl? Äsch ja vet inte haha.


Ha en suuuuperbra helg!!





HELG :D

Sitter nu och drickel lite varm choklad och ska sätta igång Catching Fire som kommit ut på Swefilmer. Ha en bra helg! ♥
 

Godmorgon på alla er!



Nu sitter jag och äter frukost, jag brukar äta blåbärsfil med cornflakes och russin :) Vid 10 i 8 kommer Emilia och vår kompis Erica till mig och vi cyklar till idrotten. Sen blir det skola och efter det stallet!




THEY ARE HERE




Mörkbruna höga primeboots med guldig dragkedja...mm :)





Dagens! 23 januari 2014 ☻

Dagens humör: Trött men glad :)

Dagens vill ha: Mina primeboots :O

Dagens klädsel: Jenas från Hollister, tröja från flash och beiga Uggs!

Dagens frisyr: Uppsatt i hög hästsvans med silverspänne (typ).

Dagens tråkigaste: Plugga till alla prov :(

Dagens beroende: Om inte kolla instagram så är det mitt eos lip balm.

Dagens borde: Egentligen jogga, men nej ;) så plugga ;(

Dagens låt: Zara Larsson, bad boys.

Dagens köp: Mina primeboots kommer ikväll, räknas det?

Dagens misslyckande: tappade en halv tand :/

Dagens roligaste: Sovmorgon till 9 eller för tredje gången, MINA PRIMEBOOTS KOMMER!





Bloggnamn?

Hur kom vi på namnet aprikoserna? Var fick vi det ifrån? Och varför representerar det oss?
 
Jo, det kan man nog undra...det började nog med att vi använde det för att störa våra kompisar. Vi sa väll aprikos till varandra och på mobilen fanns det aprikossmilysar så vi använde typ dem :) Sen blev det ett ord som "hej" eller "hur mår du", alltså att vi använde det lite för mycket. 
 
Vi bloggade båda på egna bloggar och sen blev vi bättre kompisar och båda bloggade lite för "oofta". Då började vi blogga tillsammans och Emilia (eller vår kompis Anna, komme inte ihåg) kom på namnet aprikoserna :D Det blev väll från början en kul sak och nu är det ett namn man kommer ihåg :)
 
 
 

This or That

Smink / Utan smink

 

Sommar / Vinter

 

Sjunga / Dansa

 

Julafton / Födelsedag

 

Rosa / Blå

 

Bok / Tidning

 

Skola / Lov

 

Kjol / Klänning

 

Levande ljus / Lampor

 

Kompisar / Ensam

 

Få pengar / Tjäna pengar

 

Familjen / Kompisar

 

Katt / Hund

 

Gina / H&M

 

Veromoda / Kapphal

 

Jordgubbar/Hallon

 

Godis/Frukt

 

Mjölk/Läsk

 

Twilight/Hungerspelen

 

Halsband/Armband

 

 

3 sanningar om mig

Tindra gjorde detta, så tänkte att jag också skulle ;)
 
♡Jag döper nästan alla mina filer på datorn till "HOHOHOH" elr "MWHAIOHAGYAH", hahah.
♡Ett av mina favoritämnen i skolan är matte. Det jag gillar med det är att det antingen så gör man rätt eller fel. Inget halvt och flummigt.
♡När jag var mindre så älskade jag Japan, jag ville typ har råsa elr blått hår (som tur var så fick jag inte det av mamma, haha) och ha en massa prinsessklänningar haha :D

3 sanningar

- när jag var liten och inte ville äta så körde mina föräldrar till Ikea och då åt jag alltid!
- kan verkligen inte sluta sjunga i duschen!
- jag måste alltid lukta på handtvål innan jag tvättar händerna med det!
 
 (Mina uggs får   
 



Hemkunskap

Nu sitter vi på skolan, och har varit på hemkunskap. Vi fick typ ingredienser och sedan fick vi göra vad vi ville med dem, vi gjorde grillspett med pastasallad, riktigt gott (utan bareque sås då)!
 
 

inspiration

hahah nu blev jag hungrig.. ;)
 

Skolaaaaa



Gammal bild på mitt och Emilias bildarbete! :)




Nu kör vi skola!

 
Efter skolan skolan cyklar jag direkt till stallet & jag hoppas att det inte blåser fullt eller haglar och regnar, usch nej! mamma mockar och fixar i stallet nu på morgonen och jag rider honom efter skolan. Jag har bestämt mig för att skitta ut en ganska gång runda med lite trav :D
 
Nej nu måste jag verkligen gå och fixa allt man ska göra på morgonen. Och sen hoppa på cykeln i mörkret...:/
 
 
 
 
 

bär

har verkligen inte haft tid till att blogga idag, blir bättre imorn!♥
 

+/- januari

+statistiken har höjts
- helgen är slut
+ gossipgirl är så sjukt bra!
- det är lågt till fredag (mina primeboots kommer då)





Stranden + film

Idag har vi varit på stranden och fikat tsm, även filmat en hel del. Sedan åkte i hem till Tindra och kollade få film, supermysigt!
 

sommar..♡

tog några gamla bilder från somras och satte ihop ett collage av dem, haha ja, jag längtar till sommaren!
 

Poeten här!



(Snygga Draumur fick vara modell för citatet, trots att det inte har med honom att göra :D)



Gelnagellack

I fredags kväll när jag och två kompisar hade tjejmys målade vi våra naglar med galnagellack :D har gjort det på en nagelsalong innan, men när jag tog bort nagellacket var naglarna under förstörda, alltså torra och sånt. Men om naglarna är fina när jag tagit bort detta ska jag absolut köpa maskinen och lacken som gör detta! :) Startpaketet med baslack och själva maskinen kostar 399:- tror jag, och sen ca 49:- per nagellack. Skriver mer om den om jag köper den ;) det håller i ca 2 veckor :O 






Tränat

Har precis kommit hem från träningen, duschat och ätit. ska typ kolla lite serier och kolla ifall det går någon bra bio att se med någon, haha. 
 
bild från i höstas↓

Snö: ja eller nej?


 
Vill ni ha snö? Eller ni kanske redan har snö? Jag är i alla fall säker på att snö, det vill jag inte ha!

Nu är jag förmodligen i stallet då detta är tidsinställt och ganska onödigt egentligen, så förlåt. Men ni vet att jag lever och ikväll kommer jag skriva ordentliga inlägg!! :D




Jag är med :D






outfittt

 
 

Scones med té


~ it's all in the stars ~


 
Skulle gärna vilja ha den micheal kors klockan ;) Fast den kostar 2110 kr...så där försvann den.




Details






Sparkle



Tröjan: är från Ricketyrack.com och kostar 515 svenska kronor.
Byxorna: hollisters super skinny jeans och kostar 325 kronor.
Skorna: Uggs, och otroligt nog kostade de endast 1020 svenska kronor??
Örhängena: från ICING.com och kostar 94 kronor & är supersöta! :)
Läppbalsamet: EOS sweet mint. Har det själv och älskar det :D

Ni kan bara googla på eos för att hitta det och samma med Uggsen!



Kyla vs värme



Precis kommit ut ur duschen, och innan det stallet. Kände ingen del på min kropp, men efter en varm dusch passar varm choklad väldigt bra :D Nu ska jag plugga, som jag förrästen alltid gör nuförtiden...vi hade typ 2 dl mjölk kvar så det fick bli väldigt lite varm choklad :( Men bättre än inget, ellerhur? ;)




sommar inspo

bilder från tumlr och weheartit.
 

plugg..

usch.. har nästan 60 engelskglosor och 30 spanskglosor, så kul asså. då får det bli en hel del té och musik, för att inte dö av uttråkning. lite bloggpaus här och var också ofc ;)
 

Väskis



Vad föredrar ni? Den inte redigerade (underst) eller den redigerade (överst)? :) Förlåt för att bilden blev lite suddig.

Nu ska jag sätta mig och vara en duktig elev, plugga. Har inte så mycket egentligen, franska, engelska, kemi. Okej det blev ganska mycket...men nej hejdå på er! :D




cerawand 19-32

tänkte att jag skulle tipsa om en locktång, som jag använder. man får jättefina lockar och man kan ställa in värme på den beroende hårtyp. fungerar jättebra enligt mig! den kostar runt 400kr, vilket ändå är helt okej!
såhär blir lockarna på mitt hår:
 

Mascaror

Jag behöver inte skriva någon slags inledning nu tycker jag, hahah. Jag ska i alla fall skriva lite om mina 4 mascaror...:)
 
 
Maybelline new york the rocket volume express:
 
Det är den lila mascaran, men jag tror att de flesta visste det. Den är en bra masacara enligt mig. Den fördelar fransarna och är väldigt bra på underfransarna! Trots att borsten är ganska stor så gör den faktiskt det :) Det negativa som gör att jag inte brukar välja denna är att den typ inte går att tvätta bort :/ Man gnuggar och gnuggar och ändå stannar delar av den kvar som mörka ringar kring ögonen. Den får 3,5/5 stjärnor av mig!
 
Lóréal paris false lash telescopic: 

Bra liten borste är väll det första jag kommer på. Fördelar fransarna utan klumpar, men det är lite svårt att nå fransarna längst ut (typ mot öronen då). Det är en bra "vardagsmascara", den är inte lika "drama" som exempelvis they´re real från benefit. Superlätt att tvätta bort, speciellt om man jämför med maybellines! Den får 4/5 stjärnor av mig!
 
 
Benefits they´re real mascara:

Ett ord, grym! Rätt störigt när man försöker och försöker få bort allt, men så går det inte. Alltså nte 100% lätt att tvätta av men det är den värd. Borsten har någon slags knöl/boll längst ut, förstår inte varför men det är väll för typ volymen eller något hahah :D Man når alla fransarna bra, och det brukar inte bli klumpar. Ibland blir det men då får man bara försöka få bort dem. Väldigt "drama" om man råkar ta liiiite för mycket, så man får vara försiktig om man bara vill ha lite. Den får faktiskt 5/5 stjärnor av mig!
 
Lancome/Définicils:
Jag vet att det är hemskt, men jag har faktiskt inte testat denna än :/ Skriver vad jag tyckt om den när jag har testat den ;) Men jag tror att den är bra, den har en ganska normal borste. Alltså typ rak och rund eller hur man ska förklara :D Så den får inga stjärnor då jag inte har provat den än!
 
 

3

- plugga franska
- skriva tidsinställda inlägg
- jobba på min plan att få bort snön 

Ja, jag vet att jag är den ända som vill ha bort snön. Efter gympan på skolan sprang alla ut i snön och bara "YEYYYY SNÖÖÖÖ". Men jag höll inte riktigt med dem...snön ska vara här några dagar och sen ska den bort. Jobbigt att rida och så vidare med den :(


Outfit jag hade för några dagar sedan, eller i lördags faktiskt :)




Snö

Nu, efter en totalt snölös jul, har det äntligen börjat snöa. Såklart tar jag tillfället i akt och springer ut i mjukisbyxor och börjar fota när jag egentligen borde plugga spanska. Dåliga bilder blev det också, hmpft.
 
Måste dock fortsätta med spanskan och lite annat nu.

till tindra

Jag, Tindra, Klara och Anna har köpt julklappar till varandra och ska nu såhär 4 veckor efter julafton ge varandra dem, hos Tindra. Eftersom Anna varit iväg så har vi inte kunnat förrän nu, så det ska bli kul! Hoppas någon vill ställa upp som tomte bara.. ;)
 

God jul?

Om någon minut kommer Anna, Emilia & Klara. Vi ska byta julklappar :) Jag har fixat med lussebullar, pepparkakor, ljus osv ;D Hejdåå och god jul!





What's on my iPhone tag


Godmorgon alla fina :)

Åh va jag älskaaaar att sova...vaknade precis. Så himla skönt :D

Nu ska jag äta frukost, kolla gossipgirl, läsa lite och sånt mysigt. Inga läxor som behöver göras alls :) Vid 1 sticker jag till stallet & vid 4 kommer Emilia, Klara & Anna. Vi ska byta julklappar och ha allmänt mysigt ;)

Gick in och köpte godis i min stalloverall igår...*hoppas ingen jag känner ser mig*




3 saker som är värt att köa länge för


Gossip girl



Verkligen en grym serie. Älskar den! Går att se på tex swefilmer. Den handlar i alla fall om folk i newyork typ, tror alla som ser den kommer gilla den ;) jag ska sätta igång avsnitt 11 på säsong 1, har inte kommit längre än så. Men det är skönt, så slipper man vänta på nytt avsnitt varje vecka :)

Se den, okey? Bra :)




lite vårbilder


VS



Alla är inte mina, några är min kompis Klaras :)

Har du någon Victoria secret body mist? Vilken/vilka i sånna fall? :D



citat.


12345

Jag tänkte köra en numbers grej, ni kommer fatta om ni fortsätter läsa :) Jag vet att vissa andra bloggare gjort den, men nu gör jag den!

1...islandshäst har jag just nu

2...IPad mini har vi hemma

3...inlägg per person/dag strävar vi egentligen efter

4...år har jag gått på samma skola

5...miljoner vill jag gärna ha




någon ge mig tack

titta liksom. färgen. man blir ju helt glad. tänk att springa i sådana här?

Benefit fake up concealer


Jag har testat massa olika concealers, men denna är klart bäst! Den är så himla lätt och snabb att applicera också. Man bara "rullar" upp stiftet och drar en rad under ögat, jag lägger också lite högre upp mot näsan och längst ut på ögat (om ni förstår, annars ignorera vad jag skrev;)

Ja, jag lägger på lite andra ställen också men ni vet ju var ni vill använda den hehe :) Jag har i färgen 01, light vilket är en perfekt färg för mig. Dem andra är väldigt mörka, men denna tror jag passar dem flesta :D




plättar

...med lagom mängd socker.. 
alltid lika gott, spelar ingen roll ifall man är hundrasjuttio eller fem, man tycker om dem. eller det finns nog ngn som nt tycker om det..ska inte vara så stereotyp nu då, förlåt ifall du nt tycker om dessa otroligt goda saker. det är okej. jag tänker inte mobba dig.

9 Januari 2014

 

inspiration

Alla bilder finns på min tumblr.

ny design :D

nu har ja fixat en ny design till bloggen, bättre/sämre än förra?

tips: minty kiss lip shine

låt oss ta en tyst minut för denna underbara sak. den smakar gott (hehe) och e lagom neutral för skolan + att dina läppar blir mjuka o bra :D det finns dock en viss risk för att bli beroende av den, men annars så är den bara bra. borde defivitivt provas!

.

 
 
 
 

2014 INSPO BY TINDRA

 
Jag tror faktiskt att 2014 kommer bli ett grymt år. Bort med allt gammalt och dåligt & fram med det nya och roliga ;) Btw, jag vill ha dem skorna soooo bad...
 
 

Slow down - Selena Gomez

 
Grym låt. Just nu vet jag egentligen inte vad jag gör. Skulle packa lite grejer inför skolan som börjar imorgon, men jag la in lite pennor och en pärm - all done ;) Så nu kollar jag runt lite på youtube, bloggar och lyssnar på musik. Mys på sista lediga dagen tycker jag :D Men det är bara 3 dagar tills det är helg igen, sköööönt. Det ska faktiskt bli lite kul med skola igen, bara för att träffa alla! 
 
Nej nu vet jag vad jag ska göra, hämta ett anteckningsblock och planera hur jag ska göra med Draumur. Jag ska tävla om nån vecka så jag måste bestämma vilka dagar jag ska rida osv. Roligt, roligt! 
 
Ställer in lite tidsinställda till veckan. Ha en bra kväll allihopa :)
 
 

Eos ~ sweet mint ♡


Världen sötaste produkt. Men ärligt så är den supersöt, luktar supergott & smakar supergott ;) synd att den inte finns i Sverige, denna doften då :( Men det lär nog ta ett tag innan den är helt slut, det är förrästen i sweet mint. Rekommenderar den verkligen! Eos återfuktar inte superduperbra, men verkligen så att det räcker! :D
 


 

 

Lite om dagen



Som Emilia skrev så var vi ute och joggade en runda i förmiddags. Blev lite mer än 3 km, har ju inte joggat sen typ i sommras :/ haha, det kändes kan man nog säga. Sprang på samma tid som vi i sommras sprang 5 km, känns lite deprimerande hahahahahahah. Nej men we Will be back ;) 
 
Snart ska jag in till stan, har inte så mycket tid där då jag ska rida lektion klockan 17.00. Men jag får springa från butik till butik :) Lägger upp här vad jag köpt när jag är hemma, om jag hittar något ;D
 



Jogging med Tindra ;)

har precis joggat en liten runda med tindra, kulkul ;)

Recipebook

För er som inte visste det har jag en "receptbok", fråga mig inte varför för jag bakar typ aldrig. Hade väll inget att göra någon gång så då fick det bli en receptbok ;) Där i har jag goda recept som mjölkchokladkladdkaka med daimtopping.
 
 Den var tråkig på utsidan innan, men sen kollade jag in på en fantastisk blogg *ironisk*. Haha Emilia skrev det inlägget om anteckningsblocket, så då gjorde jag denna framsidan :) 
 
Ska också göra det på en anteckningsbok någon gång & ha massa kollage i den :D tyvärr så hade vi ingen färg i skrivaren :( Men den blev bra ändå! :3




Starbucks Chocolate Frappuccino



notebook

idag kände jag mig otroligt kreativ, så jag tänkte att jag skulle göra en inspirerande framsida till mitt tråkiga anteckningsblock. vill du också göra en? här är videon jag använde:
 

3 små saker

1 bästis/många kompisar
Tycker det är bra med båda. Men många kompisar är bättre än en bästis :) en bästis och många kompisar är däremot en annan sak ;D
 
Innebandy/fotboll
Behöver inte skriva så mycket...fotboll sparkar jag bara bort alla som kommer nära och innebandy är jag väll hyfsad på ;) sen är innebandy roligare!
 
Tävla/träna (ridning)
Träningen är verkligen super rolig då man verkligen ser framstegen. Men tävlingarna är ju det man tränar till ;) klart att man kan träna utan att tävla, men jag tävlar i alla fall :D
 




 

Skriv this/that i kommentarerna!


Random bild..
 
Detta är ett tidsinställt inlägg då jag inte har tid att blogga nu på förmiddagen! Vad för inlägg är dem bästa på bloggar enligt er? Vad får er att läsa hela inlägget? Skulle vara bra att veta :) Kommer nog ha en this/that i eftermiddag! Så om ni skriver några this/that i kommentarerna så blir jag jätteglad! Alla som skriver mer än 5 st får en länk i inlägget ;D
 



Skor

Är något vi faktiskt behöver :) Haha, men ärligt så gör vi det. Snart kommer mina älskade primeboots också *loooove*. Och nej, jag är ingen bortskämd skitunge bara för att jag ska få dem ;) Jag betalar också en stor del själv. Just nu är mina beiga/vita/vad det nu är Uggs mina favoriter.
 

Vilka skor är dina favoriter? Roligt att veta :)
 



Depend nagellacksremover



Den här rekommenderar jag verkligen! Man bara stoppar ner fingret och väntar ungefär 10 sekunder sen är nagellacket av. Ibland får man "gnugga" lite, men det är den som är bättre för miljön så den är väl värd de extra sekunderna :) 
 
Jag har bara testat med glitternagellack, så den är kanske bättre med vanligt? Äsch, den är i alla fall mycket lättare än vanlig "olja" eller vad det nu är man tar på en padd. Har också testat denna.
 

Som också var bra. Men det lättaste är den "burken" på bilden där uppe! ;) Finns att köpa på till exempel kicks.
 


 

Tindra, fotoproffset.



Bild från när jag och Emilia fotade i skogen :D
 



Fokuskort

Det är något som jag verkligen rekommenderar för er som rider! Det är ett kort, eller iPhone som jag, där man skriver ner några grejer som man tycker är viktigt att tänka på när man rider. 
 
Jag har 5 punkter som jag och min tränare kommit fram till. Man går ju (förhoppningsvis) framåt hela tiden och därför lägger man till och tar bort punkter ungefär var 2:e månad. 
 
Jag har lärt Draumur att vissling betyder stanna och "hooo" betyder saktare. Så om man galopperar och visslar ska han börja trava, om jag visslar igen är det skritt och efter det betyder visslingen stanna. Så visslingen betyder "hoppa ner en gångart". Och "hooo" betyder att man ex i trav ska trava långsammare. Detta tycker jag är väldigt coolt då jag i princip skulle kunna rida utan träns och bara med min röst. 
 
3/5 punkter som står på mitt fokuskort:
 
- när du saktar ner, försök att inte ta för mycket i tygeln. Alltså använda rösten.
 
- Tölta inte med händerna.
 
- rid långsam trav i form. För att öka lydigheten bland annat.
 




 

skidooor

det är superdimmigt och dålig sikt idag + gräddfilssnö, men kul iaf :D

50 saker - Tindra

1. Om du fick en dotter, vad skulle hon heta? - hmm, kanske typ Leah.
2. Seiren du kollar mest på just nu? - The vampire diaries
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – The lake house
4. Har du bra självförtroende? – Ja, det tycker jag. Beror på med vem jag är med ibland..
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Sova.
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – Städa garderoben *kaos*, plugga biologi *sad i know* & let go of my phone.
7. Beskriv ditt drömutseende! – mig själv. Jag är jag och ingen annan!
8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Sofie
9. Senaste du pussat?– mamma
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Har jag nog.
11. Den du senast sov över hos – Farmor om det räknas
12. Vem skrev du senast med på Insagram? – ska kolla... Sara 
13. Är du nöjd med din profilbild på Instagram? - det är jag väll.
14. Vad väljer du, godis eller chips? – Klart godis. 
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Ja.... När vi skulle kolla på film i skolan och alla äntligen blivit tysta så sätter sig min kompis i mitt knä och vi välter bakåt och alla börjar gapskratta hahhahaahah.
16. Hur uppvaktar man dig? - bryr sig, och går inte på ett "jag är okej".
17. Har du rykten efter dig? - hoppas jag inte.
18. Din absolut sämsta egenskap? – blir irriterad lätt. 
19. Din bästa egenskap? – Säger vad jag tycker, ärlig. Hoppas iaf att d e positivt oftast. 
20. En låt du är beroende av? – ingen egentligen. Men gillar she's not me Pt. 1 med Zara Larsson.
21. Vad stod det i ditt senaste sms? 
Im waiting
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Pappaaa typ, Hah.
23. Kan man vara vän med sitt ex? – Kan man väll, jag skulle nog inte varit bästis med mitt ex iaf. Man gjorde väll slut av en anledning
24. Har du kysst en kompis? – Nej.
25. Hur ofta dricker du alkohol? – aldrig, aldrig, aldrig. Osäkra som gör det innan 18. Tror man är så cool då man inte har något annat att visa upp.
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – idiotos.
27. Vad hatar du? – Ormar...
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Svårt, men kanske det.
29. Vad handlade din senaste dröm om? – Var typ på ett vattenland och vattnet försvann och sen kom det typ igen och folk flöt iväg och drunknade, mysigt va? :/
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – runt 50, absolut!
31. Hur lång är du? – vet inte
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – oj, kollar typ inte svenska filmer. Kan ingen iaf ;)
33. De bästa svenska skådespelarna? - :/
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – hungergames...men twilight av dem!
35. Ditt humör för tillfället? – ehm..trött as hell.
36. En vacker person? – Selena Gomes
37.Har du instagram? – Jadå, men den e privat. Följ @aprikoserna istället!!
38. Vem kramade du senast? – Mamma tror jag..
39. Vem träffade du senast? – Shit, mamma på den med!
40. När slog du dig senast ? – Nån minut sen, j*kla bildörr.
41. Någon du vill träffa? – Annaaaaaaa, kom hem bajsunge.
42. När grät du senast? Varför? – På nyårsafton, håret var inte fint :/ hahahhahhahhaahahhaah, men ärligt så var d faktiskt.
43. Sminkar du dig varje dag? – Naj
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Oj, när jag var mindre var det mamma men nu mer och mer pappa.
45. Är du helsvensk? – Jao, föddes inte här men ändå.
47. En artist du inte gillar? – Pink typ
48. En artist du gillar? – zara larsson
49. Vad är det bästa som hänt dig? – Min häst
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – jag vet faktiskt inte. Kommer väll med tiden :) Men jag får gärna tjäna bra med pengar, så jag kan köpa dyra fina hästar och annat kul ;) hahahaah
 
Mina uggisar :)




Hur långt har jag kommit?

Garderoben städad - :D
Biologi pluggat - :(
Kemi pluggat - :(
Draumur riden och stallet fixat - :D
 
Så ser det ut nu i alla fall. Är påväg hem från stallet nu & när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen. Känner att jag gör det väldigt ofta nu :D Efter det ska jag och mamma kanske in till stan och fixa lite grejer, annars blir det en kväll med lite kemi, biologi & mycket the vampire diaries ;) ska också skriva lite tidsinställda, så det blir bra uppdatering!
 




Lite tankar o sånt om nyår

Jag firade med familjen och två andra familjer. De andra familjerna hade vars två barn och alla hade superkul tillsammans! Roligt för er att veta, jag vet :) Men vi kom hem vid 2 typ och sen var det dags att fodra hästar 6 timmar senare :/ heheh... 
 
Som jag skrev i ett inlägg tidigare var mitt nyårslöft/mål att få högre poäng på tävling med Draumur. Vilket jag fick så det är jag jätte nöjd över!! :D
 
Det kallas ju löften, men som jag ser det sätter alla bara upp mål? Inklusive mig själv ;) Men detta årets nyårsmål (som jag kommer börja kalla det) är att rida V1 och T1. V1= Fyrgång, alltså man visar alla gångarter och även ökad (snabb) tölt. T1= Arbetstempo tölt (normalt tempo), arbetstempo på kortsidan av banan och steglängdsökningar på långsidan & sedan 1 varv ökad tölt. <-- var så bra jag kunde förklara, hahah. Inte få toppoäng utan mer att känna att jag gjort det och varit nöjd. Och jag ska också försöka kvala till islandshäst SM :D
 




Godmorgon alla fina!

Idag har jag två måsten på schemat. Städa garderoben som rent ut sagt är kaos. Och även plugga lite biologi och kemi :/ Men men, måste bli gjort. Sen ska jag också till stallet och rida Draumur, och kolla the vampire diaries ;) har blivit liiiiite beroende :D
 




Victorias secret body mists

Jag har just nu 4 stycken :) Detta är vad jag tycker just nu! För bara några dagar sen tyckte jag inte såhär om dem! ;)

Aqua kiss:
Luktar super fräscht och gott i alla lägen. När jag inte kan bestämma mig tar jag den ;) Men tyvärr så tappas doften riktigt snabbt när man tagit på den. Men den får ändå 5/5 stjärnor!
Midnight exotics:
Luktar gott men "mycket" ,så ibland älskar jag dem och ibland använder jag dem andra i stället. 3,5/5 stjärnor!
 
Endless Love:
100% i flaskan men på blir den ibland lite som typ en medicin eller något. Tror bara jag inbillar mig då ingen annan tycker det, hahah. 4/5 stjärnor!
 
Pure daydream
Luktar egentligen likt en parfym då doften håller riktigt länge!! Doften är liksom bara god, inte söt och inte för mycket :) Denna kan jag också bara spraya på mig om jag inte kan bestämma mig. 5/5 stjärnor!
 




 

quote


Favoritkofta



Måste vara denna. Från Victorias secret och är sjukt fin :) 
 


 
 

Klarabajs

Något ni borde veta innan jag skriver mer är att hon är kär i bajs, det är hennes andra halva. 
Nu ska hon testa äta min kudde som hon tycker är en marsmellow....:/ Sen ska vi göra en vs challange med våra tillsammans 9 stycken mists :D
 
 
 
 

GOTT NYTT ÅR ALLA

 
Nu är det äntligen ett nytt år, taggade? Det är jag iaf, sjukt glad att en del jobbiga saker är över, men också glad för alla fina minnen jag fått med kompisar och familj! ♥ Varit ett halvbra år för min del, har haft en jobbig höst som tur nog redan är över. 
 
HOPPAS NI HAFT ETT RIKTIGT BRA ÅR, OCH ATT NI FÅR ETT MINST LIKA BRA IGEN! :D

WOHOOOOOOOO 2014

 
Känner på mig att detta kommer bli ett grymt år. Draumur & alla tävlingar, kompisar och grymt mycket annat skoj :D Hoppas att ni gillade den tag jag la upp innan idag! Jag hoppas också att ni har haft ett bra år och ser fram emot det nya :)