iPhone cake

 
Videon är gjord av en tjej på YouTube som heter Rosana Pansino, och serien där hon bakar heter Nerdy Nummies. Ni borde defenitivt kolla in på hennes kanal! ;)

New year tag 2013 - med Tindra

Bästa händelsen detta året (2013) ?

Hmm, nörd är jag. Läste hungergames serien, kommer inte på något bättre just nu ;)
Vilka kompisar har du varit mest med under året?

Helt klart Anna, Klara och Emilia.
Sämsta händelsen under 2013?

Har inte hänt något hemskt precis, lever vidare med ett leende på läpparna :D Om något är det väll alla proven, men så är det ju för alla!
 
Bästa köpet?
Mina nya ridskor. Nya är de inte, men de införskaffades under 2013! Helt grymma, tummen upp :) 
 
Vad kommer du inte köpa igen?

Maybelline newyork rocket mascara. Sjukt bra och fin på, älskar den, tills man ska tvätta av den. Går typ inte förrän man tvättat två gånger och tagit med tops efter det. Även då syns lite mörker under ögonen :/
 
Bästa resan?

Lätt USA.
 
Vilket ord har du använt mest på sms?

IKW, I know betyder det för er som inte vet. IDK, i dont know. Och sen självklart japp, som är typ ja, fast det visste ni nog redan ;)
 
Något du har ångrat under året?

Nej, faktiskt inte. Är nöjd med hur jag presterat i skolan, Draumur och jag som ekipage går också framåt. Har varit med min familj och vänner så mycket jag kunnat och bloggandet tycker jag också jag varit bra med ;D Eller kom på något nu, skulle inte tappat min mobil så den fick massor av sprickor.........smart som jag är.

Hade du några nyårslöften och höll du dem?

Jag kommer faktiskt inte ihåg. Hade något med att jag skulle få högre poäng med Draumur på nästa tävling tror jag, och det fick jag också ;) Går framåt heeeela tiden!!! 

Spenderat mest pengar på?

Saker i USA som exempelvis bodymists och smink. Annars är det klart Draumur, :D

Vilken låt kommer du att tänka på om man säger 2013?

The monster

 
 
 
 

Pannkakor

Är som ni kanske förstått med alla inlägg hemma hos Emilia nu ;) Vi har bakat pannkakor, så nu ska vi äta...hejsvejs!






30/12-13

Ska va med Tindra idag, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir kul :D
 
Random gammal bild ↓
 

Awesome

Dessa stämmer in till 100% varje gång, VARJE GÅNG!





Idag var en sån dag

Då jag bara låg i soffan och kollade insta, varje minut. Hmm, ingen uppdaterat? Skit också. Sätter på tvn, bytar kanal tills jag ger upp och kollar insta igen. Så höll jag på ett tag, tills jag tog tag i livet *heheh* och åkte till stallet. Mamma red och jag cyklade med...;) Förlåt för dålig uppdatering angående Draumur, men han e fortfarande kung :) 

Imorgon ska jag va med Emilia & sen blir det stallet :D Ska mocka till två hästar, Draumur vilar!

Klockren ;)




Nyårsfrågor

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag va i Barcelona.. Hahah nej men vet inte riktigt :P

 

Hade du några nyårslöften och höll du dem?

Asså jag har för mig att jag hade nyårslöften men kommer bara inte ihåg vilka bara.

 

Vilka länder besökte du?
Spanien, Italien, Norge och Danmark.
 
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
30 Augusti.. 
 
Största misstaget?
Ugh. Varför gör jag denna quizen? 
 
Bästa köpet?
iPhone 4s maybe? 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder elr kamerasaker.  
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla mina kompisar och min familj gör mig glad hela tiden :D
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Royals?
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både, har varit ledsen mer, men också gjort fler roliga saker med vänner och familj.
 
Vad önskar du att du gjort mer? 
Varit med kompisar och missat ngra poäng på ett prov ist, är inte så gammal då får passa på att ha kul medan jag kan.
 
 

5 bra låtar enligt mig

Inte i någon speciell ordning.
 
Fix You - Coldplay 
Royals - Lorde
Brave - Sara Bareilles
Lego House - Ed Sheeran
Stay - Megan Nicole (cover, originalet är av Rihanna)

P.R.I.M.E.B.O.O.T.S

Behövs bara ett ord. Sjukt.
 
Tog ingen redigering på dem för att ni kanske ville se färgen. Ska beställa dem, detta är en bild från när jag provade dem i en butik :) God jul på er alla! Kommer lägga upp några till saker jag fick i julklapp i veckan ;)
 




Lights

hade tråkigt idag, så som vanligt när jag har tråkigt så tog jag fram kameran, gick in på weheartit och letade inspiration. hittade då denna bilden som jag försökte återskapa, och måste säga att jag blev rätt nöjd med resultatet. kanske inte så lik originalet, men inspirerad från det.

DIVERGENT

Detta är boken jag läser nu, någon som läst den? :) innan denna boken läste jag revolt, den tredje delen i hungerspelen trilogin. Älskade den! Riktigt, roligt sorgligt att den är utläst :( Nu får man bara vänta 1 år på filmen.....:/ Har förrästen en crush på Peeta Mellark, synd att han inte finns i verkligheten ;( Han är perfektttttttttt.

Nu läser jag i alla fall denna boken. Den verkar bra hittills. Har bara läst några sidor och det har inte hänt så himlans mycket. Eller jo, fast ändå nej. Alla som läst den tycker att den till och med är bättre än hungerspelen, men vi får väll se. Inget, absolut INGET kan slå hungerspelen, punkt slut. Kommer i alla fall göra en resention på revolt & även divergent när jag läst den :) 

Har ni läst någon av dem, vilken tyckte du var bäst?





Ngra julklappar jag fick

Fick även mjukisbyxor och presentkort, som jag glömde fota haha. Är superglad för presenterna jag fått, hoppas du hade en trevlig jul. Jag har iallafall fått för mig att mellandagarna börjar imorn, och min första göra-vad-jag-vill dag är också imorn, så jag tänker därför vara med Klara och ha kul! 

Midnattsåkning




5 bra bildredigeringsappar

1. Instagram
Förmodligen vet alla vad det är, men om du inte gör det så är det en app som typ facebook, fast med bara bilder och man kan redigera bilderna direkt i appen.
 
2. Line Camera
Typ världens roligaste redigeringsapp. Det finns en massa effekter, ramar och smileys mm.. :D Man kan även skriva och rita på bilden ;)
 
3. Foolproof
Man typ väljer en bild, och så får man liksom måla fram den och den blir typ utsmetad och det ser ut som penseldrag. STENCOOLT :P
 
4. Bokeh Photo
Det man gör i appen är typ att man kan lägga på olika bokeh effekter mm.. ;)
 
5. Gifboom
Den är som instagram, men man gör gifs ist. Man sätter igång kameran och den typ spelar in, sedan kan man klippa lite och poff så har du en gif :D Lite smådåligt att iPhones inte kan spara gifs bara ;)

JUUUUUUUULAFTON

Ajjslddösöäaösksvfbgflixidjehervvrnfjzuztztsdbdngngngnmgmgmtmynytn.

Okej, JUUUUUL. Peppad är nog ett bra ord. Är faktiskt inte för presenterna, utan för att se andra bli glada (förhoppningsvis;) ) för presenterna man ger! Fast presenterna är ett stort +... Och känslan under hela julafton :D 

Vad gillar ni mest med julafton?




GOD JUL!!

God jul till alla, hoppas ni får fina presenter och har det kul idag :)
 
Jag firar jul med min mammas sida av släkten i år, så ska ses hos dem halv tre. Men kommer åka dit lite tidigare för ska hämta mormor och lägga blommor på morfars grav, så kommer förmodligen inte uppdatera mer idag. Det är ju faktiskt jul och då ska man umgås med familj och vänner inte sitta framför datorn! ;)
 

Frånvarande Tindra Jao



Förlåt, har inte haft tid. Men nu bloggar jag så det är ju bra! :) idag är det lilljulafton och är bara allmänt mysigt ;) Gick desperat ut för en stund den för att ha en bild till detta inlägget. Inte nog med det, jag gick ut i minusgraderna i t-shirt, kofta, tajts och mina uggisar. Inte så kallt egentligen, men jämfört med alla med termobyxor så är det nog det....;) 

Ha en fortsatt mysig kväll, längtar ni lika mycket till imorgon som jag? :D




Fotooo

Fotade med Anna i skogen för ett tag sedan, fattar inte hur hon klarade sig i t-shirt eftersom detta då var i mitten av december.. ;)

Lillejulafton

Jaha. Då är det lillejulafton igen. Känns som om det var bara för någon vecka sedan, trots att det var ett helt år sedan.
 
Idag ska jag till farmor o farfar (igen, var där igår osså, därför jag inte bloggade) vid 6 för att fira jul med pappas sida, och ska kanske va med Klara idag. Ifall hon svarar på kik då. Fast hon sover nog fortfarande, haha! ♥ Hoppas ni har en bra dag ;)
 
Farmor o farfars julgran i ofokus, har ingen annan bild så ukw..

Min tumblr

Gjorde en tumblr igår bara för att testa, kolla gärna in och följ! ;)
 

21/12-13

Ska till farmor och farfar idag och julpyssla/julbaka lite så min uppdatering kommer nog inte ligga på topp idag. Sorry tindra♥ Hade velat springa idag på morgonen men eftersom jag precis vaknat och ska åka om mindre än en timme, så känner jag att det inte är världens bästa ide..
 
Men ska försöka göra tidsinställda inlägg + köra lite mobiluppdateringar. Ha en bra dag iaf, 4:e advent imorn så glad mst man ju vara :D
 

Hejhej!

Hej allihopa!
Förlåt för dålig bloggning igår, var iväg hos en kompis på kvällen :) Kommer kanske något inlägg från min sida idag, men förvänta er inte för mycket! Emilia kommer blogga, hoppas jag ;))
 



Julinspiration

bilder från weheartit.com

Jullov!! :D

Hade jukavslutning igårkväll med skolan, vilket betyder att jag har jullov nu! Det är snart julafton, nyår o ska till trysil osv så är taggad, haha. När slutar/slutade ni?
 
Bild från arkivet↓

Favoritbloggar i December 2013

 
 
Favoritbloggar vill jag inte heller kalla det...eller detta är i alla fall bloggarna jag klickat in på varje dag i december i princip.
 
Nellieberntsson.se : Ja, alla vet nog vilken blogg detta är. Tyckte mer om den innan hon flyttade till metromode dock....:/
 
Linnahlborg.se : 14 årig tjej som då heter Linn. Har inte superba uppdatering men när hon uppdaterar så gör hon det med fina bilder osv :) Hon gör också superbra videos på youtube.
 
aprikoserna.blogg.se : Hahahahahahahaha, måste ju kolla om Emilia har bloggat ;) Och Emilia, om du läser, bloggaaaa! :*
 
tennisryttarna.blogg.se : 2 tjejer som rider. En av dem har islandshästar och det är hennes inlägg jag läser....:)
 
Linnolsson.se : jasank alla vet nog vem det är. En typ 18 årig tjej som bloggar om....ja vad bloggar hon om egentligen?.....bra blogg i alla fall! ;)
 
Sen läser jag också bloggar som nadjalundberg.blogg.se & millia.blogg.se !
 
 

Avslutning look

 
Ikväll körde jag både tröjan och de svarta byxorna från HM, super fina enligt mig :) skorna som dock inte med på bilden men jag hade mina låga beiga Uggs med knapp. Till slut hade jag mina coola lockar ;) 
 
Nu är jag ju hemma och allt smink är avtvättat. Trött är ett ord för vad jag är just nu, så sängen blir nästa station. (Efter mobilladdaren ;) ) imorgon är ju första dagen på jullovet, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske till stan med mormor, annars ska jag till stallet och på kvällen iväg! Blogga kommer jag såklart också klämma in ;D
 




Micheal Bublé

 
Tycker hans julskiva är superbra! Eleer julmusik är ju aldrig liksom "shhiiiiiiiieeeeet va bra" ;) Men det är julig och mysig :) Rekomenderar den till er!
 


 

Outfit 19/12-13



 Byxor: Hollister, tröja: Hollister, kofta: Victorias secret & skor: Uggs.
 



Några av mina favorit youtubers

Klicka på bilderna för att komma till kanalerna!
Macbarbie07↑
Keyyo↑
Zoella↑
Jennxpenn↑

What does 2013 say?

En massa YouTube-stjärnor gör en video tillsammans med YouTube, en mix med populära stunder detta året. Jättekul ju! :D

Recept - dumlekakor

Okej, vad sägs om att vi lägger upp lite recept ibland? Det blir väll roligt? :)
Här är ett recept som jag faktiskt inte tagit från internet, bilden är dock därifrån ;)
 
 
 

Tagga bandyyyyyy




Nu ska vi på innebandyturnering med skolan, kommer förmodligen förlora men vinnarskallen är på plats ;) 

Önskelista 2013

 
 
Ja, det var inte så himla mycket nu när man kollar :) heheh. Fick däremot ett staket till tävlingarna i sommar! Roflex heter det, jag rekommenderar det starkt till alla som tävlar. Ni som inte alls håller på med hästar kommer bara
- ehhhhhh, pass. 
 
Detta är då vad jag typ "främst" önskar mig. Annars blir jag superglad för sånt som bodybutters från the bodyshop och vs body mists *blink*.
 
Vad önskar ni er i julklapp? :D
 
 
 
 

Nyinhandlat

Åkte in till stan idag efter skolan för att handla julklappar, avslutnings kläder och indrottskläder till den otroligt roliga bandy-turneringen på skolan imorgon..
 
Kan inte lägga upp julklapparna på bloggen eftersom det finns en risk för att mina kompisar ser vad jag köpt till dem, haha, men jag lägger upp idrottskläderna. Dock inte klänningen eftersom jag inte fick någon bra bild på den. ;)
 

5 saker som ni kanske inte

visste om mig :) vi kör igång!
 
1. Gillar inte marsipan, men jag älskar "dammsugare" (kakorna).
2. Den största delen av min garderob innehåller mörkblåa tröjor.
3. Lärde mig typ precis att det fanns en butik som heter Brandy Melville.
4. Skulle tycka det var superkul att lägga upp videos på youtube, men får inte :/
5. Fick precis ett sms att jag har förbrukat min datamängd för denna månaden på mobilen :( 
 
Förlåt för bildlöst inlägg, är inte hemma. Lägger upp vad jag önskar mig i julklapp ikväll förhoppningsvis! Försöker :D



Snygg pose Draumur


En allmänt fin bild på Draumur, söt ju :D
 
Nu är jag hemma från stallet och en superbra lektion. Har vinterträning nu, vilket innebär att man övar på sånt ma inte kan eller har tid till på tävlingshalvåret (våren/sommaren). Exempelvis på att hästen ska tycka om tygeln och inte dra upp huvudet när man tar i den :) Vilket Draumur är superduktig på nu! 
 
Jag måste hoppa in i duschen nu och den blir det middag. Efter det springer jag till datorn och skriver ett inlägg om julklappar, vad sägs om det? ;)
 



Höst/vinter +/-

 
 
+ snart jul, mysigt
- snön kommer nog snart, jobbigt att rida
+ inga mer prov i skolan innan jullovet :)
kommer inte på fler minus..så detta får duga ;)
- börjar strömma in massor av fina glitternagellack i butikerna, inte för att jag behöver fler då..hehe
 
 
Vilken header/design föredrar ni? Vår gamla eller den vi har nu? ;)
 
 

Önskelista

 
 

Naglar


Supernöjd :)
Det vita : Deborah Lippmann 
Det glittriga: moonstone från mavala




Wii

Skit ocksåååå, skrev ett långt inlägg precis...poff, borta. Okej, jag får skriva om det då.

Sitter och spelar Wii med Sara och min bror. Nu är jag inte bara sur för att inlägget försvann, utan för att jag bara förlorar också. Köpte inte så mycket igår, eller jo. Massor av julklappar och sen en fin tröja från Hollister. Fick den i julklapp av Sara :) lägger upp den senare om ni vill! Idag blir det en slappdag, spela Wii, kanske kolla film eller något och senare till stallet! Sara ska fota med sin systemkamera och jag ska fota henne :) Vill ni ha bilder så lägger jag upp några ;)






Sjuk

Som Tindra skrev igår så hade jag karate-grej nästan hela dagen, så kunde inte uppdatera då. Men idag kan jag eftersom jag nog kommer vara hemma hela dagen.
 
Jag skulle egentligen på bowling+julbord med karaten idag också, men jag har lyckats bli sjuk o förkyld så det är nog bättre ifall jag stannar hemma idag.. Och sedan är jag trött från träningslägret med karaten och har ont i hela kroppen, haha.

Biiiiil



Påväg till stan nu, lägger upp vad jag köpt när jag är hemma :)

14 december 2013

 
gammal bild
 
idag ska jag till stallet med Sara (för er som inte vet vem det är, kolla ner). Vi ska troligen lösnlongera Draumur och mocka och allt sånt :) Sen blir det ett köpcentrum resten av eftermiddagen! Bloggar kanske i bilen, Annes knäcker jag tillbaka ikväll ;) Emilia har någon karategrej så hon kom mer inte heller uppdatera super, men vi ska försöka :D
 
 
 

Fredagen den 13:e

Någon annan än jag som kollade på luciatågt imorse? ;)

Min fina



Ska jag skriva beskrivning om mig själv/Draumur eller vet ni redan det då vi bloggat innan? :)
 
Xoxo Tindra

Inköp


Nu är jag hemma från gallerian, detta är mina fina lilla inköp ;) imorgon kommer min fiiiiiiina vän till mig från....en annan del av Sverige, så kan vi väll kalla det? ;)
 
Xoxo Tindra

Tjohopp

Först vill jag bara säga att jag vet inte vad jag menade med tjohopp, så nu stryker vi det ;)
 
Visst är det roligt att vi har börjat blogga igen, det tycker jag i alla fall! Det är fortfarande några detaljer kvar att fixa med som våra "personliga" texter och sånt. Men det fixar vi nog snart :D jag behöver ju inte precis berätta vad som hänt idag, var i skolan-alla prov är avklarade, cyklade till stallet och fixade lite där sen cyklade jag hem & här är jag :) 
 
När jag har duschat ska jag och två kompisar till en galleria och handla lite saker, berättar mer om det senare! Fler inlägg kommer, det lovar jag :D kanske hur jag gjorde dessa naglarna?
 
 
xoxo Tindra

Torsdagsfika

Efter att ha avklarat terminens sista prov så tar jag och firar med té, lussebullar och skidskytte på TV. Plus dator. Multi man e.. 

Ny design + nystart

japp, vi kör lite nystart här på bloggen eftersom vi inte bloggat på flera månader hahah. men vi har haft SUPERDUPERMEGAMYCKET i skolan, har haft 16 prov denna terminen, och är inte klara ännu.. men det är ju snart jullov och vi känner för att börja blogga igen, så det är det vi tänker göra nu.♥